Coaching

Alles gaat op zich prima, maar je hebt het gevoel dat je niet overal uit haalt wat er voor jou in zit. Soms lopen dingen niet zoals je zou willen en daar wil je wat aan doen. Hier kan ik jou mee helpen door middel van coaching!

Ik stel vragen en bied je wanneer toepasselijk oefeningen aan. Het is jouw autonome proces, ik ben er om je met empathie, respect en nieuwsgierigheid te begeleiden. Een coachingtraject met mij verloopt in de volgende stappen:

Stap 1: vrijblijvende intake. Doel hiervan is om uit te zoeken wat het coachingsdoel wordt en om het traject uit te leggen.

Stap 2: zes coaching sessies. We gaan onderzoek doen naar de overtuigingen die je van je doel weerhouden en stappen bedenken om dichterbij het doel te komen.

Ervaringen van coachees:

Anne heeft de gave om mensen op hun gemak te stellen. Ze luistert als een vriendin en is scherp als een coach. Ze grijpt soms terug op dingen die in een eerdere sessie genoemd hebt, of graaft dieper op een zin die je terloops hebt laten vallen. Anne heeft me geholpen om op een afstandje naar mezelf te kijken, om mijn kwaliteiten te leren zien, ook de aspecten waar in mijn werk niet altijd ruimte voor is. Daardoor is het makkelijker geworden om

weer te dromen en aan nieuwe richtingen te denken.”

Ik heb me tijdens de coaching sessies altijd volledig op mijn gemak gevoeld. Anne was altijd heel goed voorbereid, onthield alles wat ik vertelde, waardoor ik het gevoel had dat ik haar volle aandacht had. Dat vond ik erg fijn en professioneel. De oefeningen die we deden waren passend bij de onderwerpen. Ze leefde volledig met mij mee en onze gesprekken voelden altijd heel authentiek. Tijdens de gesprekken checkte ze vaak bij mij of ik me nog op mijn gemak voelde, dat was ook heel fijn en wekte weer vertrouwen. Veel woorden van Anne echoën na in mijn hoofd en dat zal nog wel even zo blijven. Ik heb er super veel aan gehad.”

Ik had het gevoel dat ik alles kwijt kon en helemaal mezelf kon zijn. Er was ook veel begrip. Het was erg fijn om te bekijken wat ik wil en kan en heb zo meer focus gekregen dan daarvoor.”

Anne is invoelend en empathisch, waardoor je haar snel in vertrouwen neemt. Ook had ik het gevoel dat ze me serieus nam en niet oordeelde over wat ik zei. Hoewel ze niet bang is om je te confronteren met wat je zegt of hoe je overkomt, doet ze dit op een prettige en genuanceerde manier waardoor het niet aanvallend overkomt. Ze luistert actief: ze laat je uitspreken, en vraagt voordat ze zelf iets teruggeeft of je behoefte hebt aan een terugkoppeling. Al met al vond ik Anne een erg fijne coach.”

Ik werk volgens de Internationale Ethische Code

Anne Hendriks Coaching

Tobias Asserlaan 341, 1111 JZ Diemen
annehendriks@live.nl
0648073093

Privacy

Algemene voorwaarden